Hvad er BabyTummel?

BabyTummel er en sansemotorisk stimulering af babyer i alderen 2-10 mdr. med en legende tilgang. Du får bl.a. viden om din babys primære sanser og motoriske udvikling. Der vil være masser af inspiration til tumlelege og øvelser, som netop understøtter den store udvikling, din baby gennemgår i sit første leveår og som I efterfølgende kan lave derhjemme.

Du får samtidig mulighed for gode stjernestunder med din baby, gennem aktivitet og bevægelse, hvilket er med til at styrke jeres tilknytning til hinanden.

Hver gang vi mødes til BabyTummel, vil vi starte med den samme opstartssang, så din baby lærer at genkende, at nu går vi i gang med at tumle. Herefter vil vi bl.a. trille, snurre, hænge på hovedet, slå kolbøtter og meget mere – alt sammen for at stimulere til god kontakt til kroppens kernemuskulatur og kropsbevidsthed for din baby.

Ind imellem al tumleri og afslutningsvist vil vi lave forskellige aktiviteter, som fremmer lavere arousal (bevidsthedsniveau), som eksempelvis rolige sanglege, babymassage og faldskærm, da det er vigtigt at skabe ro og tryghed igen efter højt aktivitetsniveau.

Der vil være fokus på, at din baby lærer at bruge sin krop på netop hans/hendes udviklingsstadie og gøre sig gode erfaringer, via gentagelser, som kan bruges i den videre sansemotoriske udvikling. Undervisningen bliver hermed tilrettelagt, så den passer specifikt til babyerne i gruppen.

Der vil løbende blive taget relevante temaer op, som du har rig mulighed for at få indflydelse på og stil meget gerne spørgsmål, som enten bliver taget op i plenum eller vil blive besvaret individuelt efterfølgende.

Hvor foregår BabyTummel?

Jeg underviser små hold på 4-5 mødre/fædre plus babyer i tumlerummet i Klinik Schøler.

Derudover tilbyder jeg at undervise mødre-/fædregrupper hjemme hos en af jer, hvor det eksempelvis er muligt at rydde stuen til formålet.

Hvordan foregår BabyTummel?

Et forløb med BabyTummel består typisk af 6 undervisningsgange, men kan også forløbe over færre gange, hvis dette ønskes. Dog anbefales minimum 3 undervisningsgange.

Indholdet kan tilpasses individuelt til netop jeres behov og kan også indeholde andre elementer udover BabyTummel. For mere information herom, gå til fanebladet ’Mødre-Fædregruppeforløb’ under topmenuen ’Træning’.

Prisen for 1 times BabyTummel er 125 kr. pr. enhed (forælder incl. baby) i klinikkens lokaler, ved minimum 4 deltagere og 150 kr. pr. enhed ved undervisning hjemme hos jer incl. kørsel på op til 15 km. fra klinikken, ved minimum 5 deltagere.

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 50 71 47 40 eller sende en mail til louise@klinikschoeler.dk og høre mere om prisen for et BabyTummelforløb og stille spørgsmål til hvad Klinik Schøler kan tilbyde dig og din baby.

Vi har haft et forløb i mødregruppen, hvor Louise kom ud og lavede babytummel med os.
 
Vi var så glade for det, da Louise kunne skræddersy forløbet til lige præcis vores behov.
 
Louise er nærværende i hendes tilgang og falder naturligt ind i de rammer, der bliver stillet til rådighed.
 
Louise har selv alle rekvisitter med og varierer træningen fra gang til gang.
 
Vi har fået en masse nye øvelser, lege og viden med herfra, som straks kan integreres i hverdagen.
 
Det var en sjov aktivitet at lave sammen i mødregruppen og det har også gjort, at vi har kunne hjælpe hinanden med de nye redskaber vi har fået.
 
De varmeste anbefalinger herfra.
 
– Katja, Nanna, Johanne, Malene og Mette