Massage

Har du brug for et pusterum i en travl hverdag, så er en afspændende massage lige hvad du har brug for.

Massage er smertedæmpende og mens massagen er med til at øge din krops niveau af oxytocin (kærligheds- og lykkehormon), er den samtidig med til at sænke både mængden af kortisol (stresshormon) i din krop og dit blodtryk.

Du vil også bemærke at din puls falder og dit åndedræt bliver langsommere. Endvidere øges din tarmfunktion og herved din fordøjelse. Alt dette tilsammen vil give dig oplevelsen af øget energi og velvære efter behandling med massage.

Massage kan være med til at dæmpe symptomer som spændingshovedpine, spændte og trætte muskler og søvnforstyrrelser. Årsagen til disse symptomer kan dog kræve fysioterapeutisk behandling.

En massage hos Klinik Schøler vil altid tage udgangspunkt i dine aktuelle fysiske problematikker med inddragelse af din livssituation.

Du kan også opleve at modtage massage under den fysioterapeutiske behandling hos Klinik Schøler. Her vil massagen ofte være mere dybdegående og være specifikt målrettet en bestemt muskel eller muskelgruppe, for at opnå en afspændende effekt her.

Hos Klinik Schøler tilbydes massage til alle aldersgrupper og især målrettet gravide og efter du har født.

Det er muligt at købe både gavekort og klippekort til massage. Ved køb af klippekort gives rabat.

Har du spørgsmål til massage, så kontakt gerne klinikken på telefon 50 71 47 40 eller send en mail til louise@klinikschoeler.dk.