Børnebehandling

Har dit barn oplevet muskulære spændinger, låsninger, hovedpine og/eller motoriske udfordringer som baby og ikke tidligere fået behandling herfor, så vil han/hun tage det med sig i sin videre udvikling op igennem barndommen.

Det er derfor vigtigt at forsøge at skabe balance i barnets krop og sind, for at han/hun ikke ubevidst kompenserer for sine ubalancer, men bruger sine ressourcer på rette sted.

Herved vil kvaliteten af dit barns læring på hvert udviklingstrin øges og forudsætningerne for indlæringen i skolen og de sociale kompetencer bedres.

Børnefysioterapi

Hos Klinik Schøler vil et forløb med børnefysioterapi begynde med en samtale med både barn og forælder. Ud fra samtalen udarbejdes et behandlingsforløb, som tager udgangspunkt i dit barns specifikke problematik.

Er problematikken af fysisk karakter, vil behandlingen have fokus på at dit barn oplever fri bevægelighed i sine led, afspændt muskulatur, nedsat smerte og god kvalitet i sine bevægelser.

Hvis dit barn har motoriske udfordringer, vil behandlingen have fokus på motorisk træning og læring. Hos børn er det essentielt at have en legende tilgang til træning. Læs mere herom under fanebladet ’Børn’ under topmenuen ’Træning’.

Klinik Schøler kan bl.a. hjælpe dit barn med:
  • Spændinger og låsninger i ryg og nakke
  • Hovedpine
  • Holdning
  • Mavekneb og forstoppelse
  • Koncentrationsbesvær
  • Uro i kroppen
  • Motoriske udfordringer
  • Sanseintegrationsbesvær

Gratis afklarende samtale

Er du i tvivl om hvilken type behandling, dit barn har behov for til netop hans/hendes problematik, tilbydes en gratis afklarende samtale på ca. 15 min. Samtalen kan foregå ved personligt fremmøde i klinikken, via Zoom eller pr. telefon.

Når du booker den afklarende samtale om dit barn online, angiv da gerne i kommentarfeltet, hvilken ydelse du ønsker samtale om og hvordan du ønsker, at samtalen skal afvikles.

Oplever du en eller flere af ovenstående symptomer hos dit barn eller angiver han/hun selv symptomer, er du meget velkommen til at booke tid til børnefysioterapi online eller tage kontakt på telefon 50 71 47 40 eller sende en mail til louise@klinikschoeler.dk for spørgsmål ifm. børnefysioterapi.